Πολιτική Απορρήτου

Τελευταία ενημέρωση: 30 Ιουνίου 2022

1. Η εταιρεία Αργώ Τεχνολογίες Μονοπρόσωπη ΙΚΕ είναι ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής της ιστοσελίδας “argomultimedia.com” και του ηλεκτρονικού καταστήματος που περιλαμβάνεται σε αυτή.

Όταν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να αγοράσετε το πρόγραμμά μας “Active Greece Travel Guide”, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των δεδομένων σας σύμφωνα με την παρούσα πολιτική.

Η εταιρεία μας ακολουθεί την Ευρωπαϊκή Πολιτική Απορρήτου GDPR.
Ειδικότερα:

2. Συλλογή και χρήση πληροφοριών.

2.1 Τύποι δεδομένων που συλλέγουμε:
Προσωπικά δεδομένα.
Συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα με την έγκρισή σας και αφού συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Αυτά τα δεδομένα είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή εκτέλεση της Υπηρεσίας μας και σχετίζονται αποκλειστικά με αυτή.
Τα στοιχεία αυτά είναι τα εξής:

Ονομα και επίθετο
Τηλεφωνικό νούμερο
Διεύθυνση, Χώρα, Περιοχή, Τ.Κ., Πόλη
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
Όνομα εταιρείας
ΑΦΜ

2.2 Αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων.
Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στους υπολογιστές της εταιρείας μας που μπορεί να βρίσκονται εκτός της πόλης, της περιοχής, της χώρας σας ή άλλης κρατικής δικαιοδοσίας όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς της δικαιοδοσίας της περιοχής σας.

2.3 Διάρκεια αποθήκευσης.
Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται στους υπολογιστές της εταιρείας μας για δύο χρόνια μετά την τελευταία σας επαφή μαζί μας και στη συνέχεια διαγράφονται οριστικά.

2.4 Χρήση δεδομένων.
Η Αργώ Τεχνολογίες χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει αποκλειστικά για:
α) να επικοινωνήσει μαζί σας (τον πελάτη)
β) να πωλήσει και να μεταφέρει σε εσάς (τον πελάτη) το πρόγραμμα μας «Active Greece Travel Guide»
γ) να παρέχει τεχνική υποστήριξη για το προϊόν.

2.5 Αποκάλυψη δεδομένων.
α) Νομικές απαιτήσεις.
Η Αργώ Τεχνολογίες δύναται να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Στοιχεία αφού ενημερωθείτε εσείς (ο πελάτης) από την εταιρεία μας και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:
για να συμμορφωθεί με νομικές υποχρεώσεις,
για την προστασία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας της εταιρείας Αργώ Τεχνολογίες,
για την πρόληψη ή τη διερεύνηση πιθανών παραβιάσεων σε σχέση με την Υπηρεσία,
για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού,
για προστασία από νομική ευθύνη.

β) Πάροχοι υπηρεσιών.
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτες εταιρείες και ιδιώτες για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας (“Παρόχους Υπηρεσιών”), για να παρέχουν την Υπηρεσία για λογαριασμό μας, να εκτελέσουν υπηρεσίες που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή να αναλύσουν τον τρόπο χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν τέτοιες εργασίες για λογαριασμό μας και υποχρεούνται να μην τα αποκαλύπτουν ή να τα χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

2.6 Ασφάλεια Δεδομένων.
Για την ασφάλεια των δεδομένων σας, η Αργώ Τεχνολογίες εφαρμόζει τις ακόλουθες τεχνικές:
α) Χρήση λογισμικού προστασίας από ιούς
β) Χρήση τείχους προστασίας (Firewall)
γ) Πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
δ) Χρήση Paypal για τις πληρωμές σας
ε) Αντίγραφα ασφαλείας (backup)

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι καμία μέθοδος που βασίζεται στο Διαδίκτυο ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι απολύτως ασφαλής.

3. Προστασία των προσωπικών δεδομένων των παιδιών.
Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω των 18 ετών («Παιδιά»). Δεν συλλέγουμε στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης από άτομα κάτω των 18 ετών.

Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι τα παιδιά σας μας έχουν παράσχει προσωπικά στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν γνωρίζουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της γονικής συναίνεσης, λαμβάνουμε μέτρα για να αφαιρέσουμε αυτές τις πληροφορίες από τους υπολογιστές μας.

4. Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας από καιρό σε καιρό. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε περιοδικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτή τη σελίδα.

5. Απόδειξη και επίσημο έγγραφο συμμόρφωσης.
Στη σελίδα checkout και για να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σημειώνετε υποχρεωτικά ότι συμφωνείτε με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις όπου αναφέρεται αυτή η Πολιτική Απορρήτου. Αυτή η φόρμα παραγγελίας χρησιμοποιείται ως απόδειξη και επίσημο έγγραφο συμμόρφωσης με την Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας μας.

6. Επικοινωνία.
Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτή την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: info@argomultimedia.com

Καλάθι αγορών
Scroll to Top